Big Brother VIP Kosova Live [Sezoni 3] – BB VIP Kosova 3 (LIVE 24/7)

Mire se erdhet ne faqen e Big Brother VIP Kosova, ketu do mund ta shikoni Big Brother Kosova VIP Live dhe te ndiqni lajmet e fundit.

Ky eshte edicioni i pare i Big Brother VIP Kosova, i cili do filloj me daten 3 nentore 2024.

Kanali1 Kanali2

 

SHIKO LIVE

Ketu do gjeni te gjitha lajmet, videot dhe thashethemet per kete edicion te big brother kosova.

Klan Kosova njoftoi në qershor 2022 se një version i famshëm kosovar i shfaqjes do të transmetohej në vjeshtë të vitit 2022

Me fituesin që do të merrte një çmim në të holla prej 200,000 €.

Big Brother VIP Kosova Live ne dy Kanale [HD]

Ishit ne kerkim per ta shikuar kete edicion Live? Atehere keni ardhur ne vendin ideal.

Ketu mund ta shikoni big brother vip kosova live pa nderprerje ne te dy kanalet.

Me poshte do gjeni mundesine per te shikuar big brother live 24/7 dhe do keni mundes ta shikoni nga telefoni, pc, tableti etj.

Kanali1 Kanali2

Ketu do keni mundesi te ndiqni lajmet dhe thashethemet rreth Big Brother VIP Kosova.

Kjo eshte hera e pare qe ne Kosove do te mbahet nje format i tille.

Ne jemi mesuar me formatet e shumta te Big Brother ne Shqiperi, por ne kosove kjo eshte hera e pare.

Andaj a do kete surpriza dhe si do te jete Big Brother VIP Kosova, akoma nuk  e dijme.

Pritet ta shofim ne ditet ne vijim, shpresojme qe te mos na zhgenjej.

Si ta shikoj Big Brother VIP Kosova?

Jeni ne vendin ideal per ta shikuar Big Brother Vip Kosova live.

Ne kete webfaqe do keni mundesi qe ta ndiqni edicionin e pare ne Kosove LIVE 24 ore ne dite.

Do bejme te pamunduren qe te ua mundesojme te dy kanalet e Big Brother VIP.

Me larte keni dy butonat ne te cilet mund te klikoni te shikoni Kanalin 1 dhe Kanalin 2.

Nga player te ndryshem qe do u mundesojne te shikoni gjithe formatin e big brother pa nderprerje dhe reklama.

Me shume informacione nga Big Brother VIP

Big Brother VIP Kosova

Big Brother VIP Kosova pritet te jete nje sensacion ne Kosove.

Pasi eshte edhe hera e pare qe do shfaqet ne Klan Kosova dhe ArtMotion.

Befasite qe pritet te ndodhin ne kete edicon duken te jashtezakonshme.

Sipas informatave te para te Stafit te Big Brother VIP Kosova ky Edicion do filloj kete dimer.

Çfare eshte Big Brother (Historiku i Big Brother)

Big Brother është një ekskluzivitet televiziv i konkursit të realitetit holandez i krijuar nga John de Mol Jr.

I transmetuar për herë të parë në Holandë në 1999, dhe më pas i transmetuar ndërkombëtarisht.

Programi mbështetet gjithashtu në teknika të tjera, të tilla si një mjedis i zhveshur, dëbimet, detyrat javore dhe garat e vendosura nga Big Brother

“Dhoma e Ditarit” (ose “Dhoma e Rrëfimit”) ku banoret e shtëpisë përcjellin mendimet e tyre private tek kamera dhe zbulojnë të nominuarit e tyre për dëbim.

Formati është bërë një ekskluzivitet televiziv ndërkombëtar.

Ndërsa çdo vend ose rajon ka variacionin e vet, tema e përbashkët është se garuesit janë të kufizuar në shtëpi dhe çdo veprim i tyre regjistrohet nga kamerat dhe mikrofonat dhe se nuk lejohet asnjë kontakt me botën e jashtme.

Konkurrentët e Big Brother janë të izoluar në shtëpi, pa akses në televizion, radio apo internet.

Atyre nuk u lejohet komunikimi rutinë me botën e jashtme.

Shumica e versioneve ndërkombëtare të shfaqjes mbeten mjaft të ngjashme me njëri-tjetrin

Formati i tyre kryesor mbetet besnik ndaj stilit origjinal të vëzhgimit të fluturimit në mur me theks në marrëdhëniet njerëzore.

Në masën që konkurrentëve zakonisht u ndalohet të diskutojnë nominimet ose strategjinë e votimit.

Nese keni probleme me shikimin dhe problemet tjera ne kete webfaqe na kontaktoni. Ju faleminderit!